Kun kolme ennestään toisille tuntematonta naista mietti miten pääsisivät kuntoon tulevaisuudessa, tuli kuvioihin Fitfarm ja Vertti Harjuniemen Full six -valmennus. Meistä kaikilla oli omat syynsä lähteä mukaan. Itse halusin pudottaa painoa ja päästä treenaamaan pitkästä aikaa valmentajan kanssa, sekä hakea vertaistukea, kun taas Maija halusi päästä kokeilemaan jotain uutta ja ylittää itsensä treeneissä ja Kirsi totesi sovituskopissa tarvitsevansa tällaista valmennusta.

Rakastan salielämää ja treeniä onkin takana jo useammalta vuodelta, mutta salilla treenaaminen ja ruokavalion noudattaminen on ollut kovin yksinäistä puuhaa ja kun kävelin Full six -valmennuksen ensitapaamiseen, mietin hetken aikaa, että mitenköhän mahtaa käydä, kun en niin välitä ryhmätreeneistä, vaikka muuten kyllä halusin vertaistukea. En olisi ikinä uskonut, että päätyisin tällaiseen tilanteeseen, että löydän kaksi sielun siskoa, joiden kanssa jokainen treenikerta on niin mahtava, että odotan aina jo innolla seuraavaa treeniä! Ensitapaaminen ei vielä tuonut tätä varmuutta, mutta kun treenasimme 3-4 kertaa viikossa pienissä ryhmissä ja Maija ja Kirsi alkoivat usein olla samaan aikaan treenissä, alkoi jokin loksahdella paikoilleen ja odotin, että näkisin molemmat siellä myös, joskus jopa tarkistin aikatauluista, että eksyisin samoihin treeneihin.  

20170502_122853671_iOS.jpg

Kuusi viikkoa kului ja saimme kaikki tulosta aikaiseksi ja todella ylitimme itsemme, aivan kuten Vertti meille ensimmäisellä kerralla lupasi. Vertti antoi meille mahdollisuuden jatkovalmennukseen ja niinhän siinä sitten kävi, että viikon 1-2 Vertin pitämää treeniä sovitaan aina niin, että pääsemme treenaamaan kolmisin. 

Ensimmäisiä yhteisiä treenejä varjosti aina iso määrä naurua sekä koheltamista ja sitähän ne treenit ovat edelleenkin. Olemme kaikki kolme omalla tavallaan erilaisia persoonia, mutta se mikä meitä yhdistää on iloisuus, positiivinen elämän asenne ja ennen kaikkea todella valtava huumorintaju, sekä halu vetää treeneissä täysillä! Ja mitä treeneihin tulee, niin itkuilta ja konttauksilta jalkatreenien jälkeen ei ole vältytty, mutta ei myöskään koomisilta tilanteilta, jolloin Vertti on varmaan ajatellut, että ei helvetti noiden muijien kanssa. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun Vertti on demonstroinut Kirsin "maraton -tyyppisiä" treenejä tai Maijan erikoisia ojentajaliikkeitä taljassa ja taas on naurua riittänyt. 

Se mikä sai meidät aloittamaan tämän blogin, on juurikin meidän humoristiset treenit, joiden sisältöä on hauska jakaa muillekin. Meistä tehtiin pilkkaa, että olemme tiimi jonka voisi nimetä "Fitness vituiks - älä treenaa näin" ja alkuperäinen idea olikin tehdä meistä koominen video, mutta pikku hiljaa ajatus sitten kiteytyi tähän blogiin ja halu kertoa siitä, että meidän "Fitness -ura" ei todellakaan ole sitä, että otetaan peppukuvia töröhuulilla salilla, vaan ihan raakaa meininkiä helvetin hikisinä ja innokkaina treenien merkeissä tulevaisuuden tavotteita ajatellen ja sehän meillä kaikilla on fitness kisalavat. Tämä ajatus on itselläni ollut haaveena pitkään ja jotenkin Kirsin ja Maijan, sekä Vertin kannustava asenne sai minut tajuamaan, että eihän se unelma ole kuin minusta itsestäni kiinni ja hiljalleen alkoi Kirsissäkin heräillä ajatus samasta asiasta ja lopulta Maijakin asialle lämpeni. Eli blogin suurin asia on seurata myös meidän edistymistä kisahaaveissa. Itselläni on vielä runsaasti painoa pudotettavana, mutta silti nämä mahtavat naiset ovat pitäneet haaveeni elossa, jopa surkeina hetkinä jolloin olisi tehnyt mieli luovuttaa asian suhteen. Kiitos siis siitä meidän ihananalle tiimille <3

 

Tervetuloa siis seuraaman meidän kolmen Supernaisen matkaa kisalavoja kohden :)

 

20170317_070505758_iOS.jpg